ΑΡΧΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΝΕΑ

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Έκπληξη, μαθητών κατά την ώρα του φαγητού!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς, και παιδιά, σας ενημερώνουμε για τα δρομολόγια:

ΝΕΟ: Σήμερα 18/11/2015 επικοινωνήσαμε με την Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και μας ενημέρωσαν ότι εκδόθηκε χθες η απόφαση έγκρισης της επέκτασης του δρομολογίου Νο7 μέχρι τον Άγιο Στέφανο οπότε αφού ενημερωθεί το ΚΤΕΛ Θηβών το δρομολόγιο μπορεί να ξεκινήσει άμεσα.

 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ και ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2015-16

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΜΓΛΠ

ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 2015 - Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

 
 

17 Νοέμβρη 3η Λυκείου

Posted by Filianna Kalimeri on Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου –Λυκείου Παλλήνης την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 με 13.00, παρουσίασε μουσικό πρόγραμμα, σε εκδήλωση για τον  ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Μουσικού Σχολείου με την συμμετοχή Δώδεκα Σχολείων Δημοσίων και Ιδιωτικών της Ανατολικής Αττικής. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

ΤΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ "ΑΘΗΝΑ" του ΠΜΓΛΠ

Το ΣΥΝΟΛΟ ΑΘΗΝΑ του ΠΜΓΛΠ μετείχε σε μουσική εκδήλωση την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Σχολικής Ψυχολογίας που διοργανώθηκε από το Τμήμα Ψυχολογίας και το Κέντρο Ερευνας και Εφαρμογών Σχολικής Ψυχολογίας  του Πανεπιστημίου Αθηνών, 19-22 Νοεμβρίου, στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαβάστε περισσότερα...

Η ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ

Στις σελίδες "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ" και "ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΝΛΑΪΝ" μπορείτε να βρείτε πλούσιο υλικό και ασκήσεις. Προστέθηκε μια διαδραστική άσκηση του κ. Σιόντα.

O ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ στο ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΕΡΤ

Δείτε το πρόγραμμα του Οκτωβρίου 2015

ΑΡΘΡΑ

Ο ιστότοπος μπορεί να φιλοξενήσει άρθρα από μαθητές, γονείς , καθηγητές μέλη της σχολικής κοινότητας. Παρακαλούμε στείλτε τα άρθρα σας σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

  • Διαβάστε άρθρο του Σ. Κατηρτζόγλου με τίτλο "ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο 3 και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ". Μια προσέγγιση στα ντοκουμέντα του 3ου μνημονίου και την έκθεση ΟΟΣΑ που αφορούν την εκπαίδευση.  Μπορείτε να σχολιάσετε το άρθρο στο τέλος της σελίδας του.

 

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ