ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ και ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ...

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ...πληροφορίες
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΜΓΛΠ
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε
ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ2
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΝΕΑ

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΜΓΠ, Παρασκευή 27-1-2017, 6.00 - 9.30 μ.μ.  

     Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και ώρα 6.00 - 9.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών του σχολείου ενήμερωση των υποψηφίων μαθητών για την Α΄ Γυμνασίου του σχολείου μας και των γονέων τους. Θέματα της ενημέρωσης θα είναι: γενική παρουσίαση του σχολείου μας και η διαδικασία επιλογής μαθητών για την Α΄ Γυμνασίου, η οποία θα διεξαχθεί τον Ιούνιο 2017. 

 ΠΕΡΙ ΓΡΙΠΗΣ...  

Αγαπητοί μαθητές και γονείς, η γρίπη επισκέφθηκε και το σχολείο μας. Σκοπός αυτού του σημειώματος είναι να τη θεωρήσουμε ανεπιθύμητο επισκέπτη, ώστε να μην εγκατασταθεί στις τάξεις μας. Γι’ αυτό παρακαλούμε θερμά:
Οι γονείς να μη στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο, όταν διαπιστώνουν ασθένεια.
Οι μαθητές να τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής: Πλύσιμο χεριών, προστασία στόματος με χαρτομάντιλο κατά τον βήχα/φτέρνισμα, να μην πίνουν νερό από το ίδιο μπουκάλι, να μη μοιράζονται τροφές ή ρουχισμό με τους συμμαθητές τους.
Η τήρηση των παραπάνω κανόνων είναι υποχρέωση όλων μας. 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΜΓΛΠ, ΚΥΡΙΑΚΗ 22/01/2017

sylanak

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Την Κυριακή, 22/01/2017 και ώρα 10:30 π.μ. θα επαναληφθεί, με όσους παρόντες, η (μη πραγματοποιηθείσα λόγω ελλείψεως απαρτίας στις 15/01/2017), Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Παλλήνης. 

Διαβάστε περισσότερα...

 
 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !

 

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑ

   Η μέθοδος του ταμπουρά  έχει γραφτεί σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών « ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) – Νέο Πρόγραμμα Σπουδών» του ΙΕΠ.

   Διαβάστε λεπτομέρειες και ανακτήστε τη Μέθοδο Ταμπουρά σε μορφή ηλεκτρονικού αρχείου pdf.

NEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

   Στις 29/12/2015 δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 2858/ τ.2 το νέο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών για τα θεωρητικά ευρωπαϊκής και παραδοσιακής μουσικής, μουσικά σύνολα, υποχρεωτικό πιάνο και ταμπουράς και για τα όργανα επιλογής πιάνο , κιθάρα, φλάουτο και βιολοντσέλο. Το νέα αναλυτικά προγράμματα (όπου συμμετείχαν στη συγγραφή τους αρκετοί διακεκριμένοι μουσικοί από το σχολείο μας) θεωρείται ότι ισχύουν από το παρόν σχολικό έτος 2015-16.

   Το ΦΕΚ είναι 916 σελίδες. Για καλύτερη ανάγνωση κάντε κλικ στα όργανα, ή κατεβάσετε το ΠΡΟΓΡΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ που κατασκευάσαμε για την ευκολία πλοήγησής σας.

H EIKONA  ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ!

 
Ραφήνα: Μια ξεχασμένη ανασκαφή ξυπνά από το βαθύ της λήθαργο (φωτό)...διαβάστε περισσότερα
 
Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ